국제교류반

A big plastic basket.
좋아요:0
분류 미안먀난민학교돕기
작성자 최윤서 등록일 12.11.24 조회수 381

Rwanda's friends have a hard time with the water.

They walk and walk until they arrive at the lake.

They pour the water into a pot.

And then they walk form the lake to their house.

It takes a long time.

I think it is very hard because they don't have shoes, and the pot is very heavy.

So, I made a big plastic basket.

It has four round wheels and a big handle.

Looks like this